Кадър НоваРазгаря се скандалът с лечението на служебния министър Кацаров.Стойчо Кацаров

...
Кадър НоваРазгаря се скандалът с лечението на служебния министър Кацаров.Стойчо Кацаров
Коментари Харесай

Д-р Христина Каменова от Пирогов: Пред очите ми Стойчо Кацаров подписа всички документи за хоспитализация

Кадър Нова

Разгаря се скандалът с лекуването на служебния министър Кацаров.

Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение. Това съобщи доктор Христина Каменова от " Пирогов ", осведоми Нова.

" Стойчо Кацаров беше изпратен при мен от началника на клиниката доцент Атанасов, със своята брачна половинка да бъдат прегледани и той вероятно да бъде признат и приет в болница на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му взети всички нужни кръвни проучвания, беше изпратен да му бъде направен скенер на бял дроб. След което собственоръчно пред моите очи той подписа всички нужни и наложителни заявления за хоспитализация в болнично заведение, в тази ситуация болница " Пирогов ", сподели тя.

" Нека потвърди по какъв метод различен е подписал неговите документи. Пред личните ми очи е разписал безусловно всичко ", добави Каменова.

" Дали пациентът ще остане на легло - това преценя началникът на клиниката според от общото положение, от проучвания скенер и всичко, което е правено. Те са решили, че положението му разрешава да бъде на домакински престой. По негово предпочитание той не е останал да пролежава в болница " Пирогов "  за дните на хоспитализация ", изясни още тя.

И добави: " Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е склонен, минал е и през регистратура, където е била чекирана персоналната карта и след което се е върнал още веднъж при началника и са решили болничният престой дали да бъде в болничното заведение, или да бъде вкъщи ".



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР